glad dag

Idag har varit en braaaaa dag. Lite jobbigt efter frukosten, men jag stoppade händelseförloppet och tog mig ut på en springtur. Faktiskt, i nuläget, då jag faktiskt inte är farligt underviktig eller under svält, tycker jag det är betydligt bättre för mig att komma ut och motionera lite än att kränga i mig mat som bidrar till att jag spyr.
Så, ja. Bara jag får komma ut en halvtimma liksom så brukar ångesten slätas ut rejält.
Fick i mig lunch tidigare än vanlig tid och begav mig in för samtal för ätstörningsenheten. Vilket gick så bra! Dels kändes det skönt att så prata av sig, och att jag faktiskt pratade av mig. Träffade läkare och behandlare, båda tyckte jag kommit långt och att det var stor skillnad på mig från när jag först började där, för åtta år sedan. Vi pratade om remissen och ÄNTLIGEN ska den skickas iväg, nästa torsdag. Tack och lov.
Gick en sväng på stan och handlade med mamma. Eftermiddagen gick åt fix och pill och ikväll är det bara jag och mamma hemma. Vi har ätit jääääättegod lax, och jag åt hela. Hela! Det kanske låter som en dum grej MEN! för det första är lax fortfarande väldigt laddat, för det andra har jag som vana att skära bort en bit som jag alltid tänker att "det får jag inte äta". Gjorde samma grej idag. Men sen så tänkte jag: VARFÖR ska jag inte äta just den sista biten lax? Det är ju hur gott som helst och jag känner mig inte ens mätt. Kan du ge mig EN bra anledning till att slänga den i soporna?
Nej, just det.
Och så åt jag den.

På spåret och Skavlan står på schemat, mys mys!

Kommentarer
Postat av: camilla

Åå vad skönt att samtalet gick bra och att en remiss skickades iväg :D vet du hur lång tid allt kommer ta? du är grym och som du skriver varför skulle du inte ta laxbiten? bra att du gjorde det :D



Ja hoppas den eller brolle vinner hihi :D usch gillar verkligen inte danny och erik saade :P



taaack gumman, dina kommentarer får mig alltid på så bra humör :D



puss på dig

2011-02-27 @ 15:15:35
URL: http://resanupp.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0