årets största och första utmaning!

Och vad gjorde inte jag precis då? Ringde min mamma, som var i affären, och bad henne köpa en b&j half baked!
Det är vad som serveras till morgondagens p3 guld-gala tänkte jag. Hurra!


Kommentarer
Postat av: Hanna

Ja klänning skulle nog vara jättefint, eller gardiner... eller typ vadsomhelst med det mönstret. Sitter och småler när jag ser det faktiskt=)



Ja.. Det är ju väldigt olika, när jag var friskare så kunde det variera mellan att jag en dag åt två mackor till frukost och kanske en normal middag och någon kopp te sen på kvälken och en annan dag så åt jag fem sex gånger och kanske lite mer än jag äter nu på matschema så det var väldiga variationer. Beroende på hunger och träningsmängd och sådär.



Jadu.. det där med hungern.. jag förstår inte. Alls. Jag menar ok om man nu har svårt att gå upp i vikt då är det ju "bara" att äta sig mätt. Ja, bara och bara, det tar ju emot fruktansvärt ångestmässigt såklart. Men om man redan går upp av att hålla matschemat så vill man ju inte äta massa extra grejer. Jag undrar lite varför det blir så? Kanske fungerar inte alla med att äta ofta och lite? Tycker nästan jag blir mer hungrig av det här nästan ständiga småätandet. En macka här och en där. Aldrig en rejäl måltid liksom.



Jo, jag var inlagd och skrev ut mig för jag stod inte ut alls. Så, capio remitterade tillbaka mig till scä och där är jag nu. Eftersom det blev en ny remiss så vill dom börja om på scä. Nytt planeringsmöte (trots att vi hade ett i oktober) där dom vill ha både läkare från scä och min psykmottagning med så det lär ju dröja innan båda dom har tid samtidigt. Så, just nu har jag kontakt med psykiatrin som vanligt men han varken kan eller egentlgien vill prata om mat så det gör vi inte.



Har du någon bra kontakt?



Kram

2011-01-21 @ 21:49:30
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se/
Postat av: camilla

Härligt :) själv ska jag mysa ikväll framför den galan tror jag med en massa choklad :D



Ja idag känns allt så jäkla bra bara hihi :) tog till och med keso till frukosten utöver gröten + de två mackorna jag brukar äta, trots att jag ätit godis :) och lyckades ta tomat på mackorna som jag på något sätt är rädd för:P



Ja visst ger tävlingar rena kicken, en underbar känsla verkligen :D

Aa blev avstängdfrån träningen i augusti någongång men efter de fortsatte jag köra på friskis. Slutade träna helt när jag var på ett pass och var så trött att jag fick avbryta ett step up pass :/ sen dess har jag inte tränat! :/ du då?



Men du var jätteduktig som fixa hamburgaren :D du är grym, var den god? vad hade du på den hihi?



ÅÅ ja fisk i alla former är gott, fast gillar konstigt nog kokt fisk bäst då man kan krydda och så själv :) favorit fisken är nog makrill, inget går upp emot makrill på sommrarna :D vad är din?



Låter som en helskön dag tycker jag, skönt med inte för mkt planer :D

Kramar

2011-01-22 @ 09:18:51
URL: http://resanupp.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0