mera av uppdrag: utmaning!

I skrivande stund kom jag på uppdrag nummer TRE! Och FYRA! Satt och funderade på vad för saker som jag verkligen uppskattade förut och kom fram till att dessa två saker har saknats de senaste åren:

3. Mammas morotskaka!
4. Smulpaj med vaniljsås (helst på café, åhh så gudomligt gott.)

Kommentarer
Postat av: Hanna

För det första, vilken helt underbar bakgrund på din blogg. Jag skulle vilj ha den som tapet hemma!



Kanske är det så att dom som har det svårt med viktuppgången skriver mycket om det ja, det är ju ett jätteproblem för dom. Vi som däremot går upp utan större ansträgning vill väl kanske inte skryta om det eftersom det är så jävla jobbigt att göra det.



Jag håller matschemat, det är enstaka dagar när det blir mindre men allvarligt, så är det ju för vanligt folk också, dom äter inte exakt mängd varje dag så det borde inte påverka. Däremot har jag ju ingen från vården som kan hjälpa mig och berätta att det är bra när jag tappar tron. Jag är mitemmellan allt nu igen och väntar.



Sen är det det där med att jag faktiskt ibland (flera gånger i veckan) är hungrig trots att jag ätit precis det jag ska och där får jag problem, eftersom jag redan går upp på det jag äter så klarar jag inte att äta mer... så vad tusan gör man? Är hungrig konstant? Och varför skulle kroppen vänja sig och sluta gå upp?



Det ser i alla fall ut som du jobbar järnet! Det är skitbra ju. Jag hejar på dig!!

2011-01-21 @ 09:31:34
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0